GENEL BAKIŞ

GENEL BAKIŞ

Türkiye 3. Lig 1. Grup da mücadele eden temsilcimiz zorlu bir sezonu arkasında bıraktı. Sezon içerisinde takımın başında 3 farklı teknik direktör görev yaparken ligin en fazla beraberlik alan takımı unvanını elde eden temsilcimiz ligi 41 puanla 13. sırada tamamlama başarısı gösterdi.

Türkiye 3. Lig 1. Gurup 2015-2016 sezonu 30 Nisan?da oynanan müsabakalar ile sona erdi. Temsilcimizin mücadele ettiği ligin şampiyonu Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Düzcespor büyük zorluklar çektiği sezonu 13. sırada tamamlayarak ligde kalmayı başardı.

 

 

3 TEKNİK DİREKTÖR

Düzcespor?un profesyonel lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Murat Şenvardar ile sezona başlayan temsilcimiz üst üste alınan başarısız sonuçlar üzerine takımın başına Semih Yuvakuran getirildi. Bir türlü istediği futbol anlayışını sahaya yansıtamayan Semih Yuvakuran ile yolların ayrılmasının ardından Düzcespor?un başına Ekrem Al getirildi.

EN FAZLA BERABERLİK ALAN TAKIM OLDU

Düzcespor 2015-2016 sezonunu oynadığı 35 müsabakada 8 galibiyet 10 mağlubiyet 17 beraberlik ile tamamladı. 19 takımın mücadele ettiği ligde en fazla beraberlik alan takımı unvanını elde eden temsilcimiz, yenemiyorsan yenilme mantığıyla sahada mücadele verdi. Düzcespor 35 müsabakada rakip fileleri 35 kez havalandırırken kendi kalesinde 47 gol yedi. -9 averaj ile ligi tamamlayan temsilcimiz sezon boyunca defansında yaşadığı sıkıntılar ile mücadele vermek zorunda kaldı.

 

4 MAÇ YALNIZ BIRAKTILAR

Düzcespor taraftarı bu sezon küme düştü. Takımını sezon boyunca 4 maçta yalnız bırakan taraftarları, geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Maç içerisinde kötü tezahürat ve sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı hem maddi hem manevi yönde takıma zarar verilmesi Düzcespor?un büyük taraftarına yakışmadı. 2016-2017 sezonunda hedefini büyük tutan yönetimin Düzcespor taraftarı ile yaşadığı sıkıntıları ortadan kaldırması gerekiyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.