MUHTARLAR?DAN ÖZEL ZİYARET

MUHTARLAR?DAN ÖZEL ZİYARET

Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin ve yönetim kurlu üyeleri televizyonumuzu ziyaret ederek 22. yaşımızı kutladılar ve hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

22. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Düzce Tv?ye kutlama ziyaretleri devam ediyor. Düzce Muhtarlar Derneği Başkanı Mensur Bilgin ve yönetim kurlu üyeleri televizyonumuzu ziyaret ederek başarılarımızın devamını dilediler.

 

 

Düzce Tv Yönetim Kurulu Başkan Vekili Timur Erdem ile sohbet eden Başkan Bilgin ve mahalle muhtarları, Muhtarların sesini duyurmaya çalıştığımız haber serimiz için kutladılar ve böyle bir çalışmayla yapılan hizmetleri ve sorunları gündeme taşıdığımız için teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Mensur Bilgin, ? Yapmış olduğunuz hizmetler çok önemli. Tam duracağınız yeri biliyorsunuz. Adaletli bir yerdesiniz. Taraf yok. Haberleriniz, çalışmalarınız dört dörtlük. Herkesin bakış açısına uygun bir şekilde devam ediyorsunuz. Bundan sonra da başarılar diliyorum. Durduğunuz yeri bozmamanızı temenni ediyorum.? Dedi.

Sohbet havasında geçen ziyarette, mahallelerde yapılan çalışmaların Düzce TV aracılığı ile paylaşılmasından mutluluk duyduklarını ifade eden dernek üyeleri, televizyonumuzu ve haberlerimizi  yakından takip ettiklerini söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.