KAVŞAK ESKİ HALİNE DÖNDÜ

KAVŞAK ESKİ HALİNE DÖNDÜ

Aziziye Mahallesinde bulunan Hastane Kavşağı üzerindeki bozuk yol onarılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Gün içerisinde yoğun olan kavşak üzerinde yapılan çalışmalar araç sürücüleri ve yayalar tarafından memnuniyet ile karşılandı. 

Düzce Tv olarak başlatmış olduğumuz Muhtarlar Serisi kapsamında Aziziye Mahallesi Muhtarı Aydın Koç ile yaptığımız röportaj da vatandaşların kavşakla ilgili olarak yaşadığı soruna yer vermiştik. Hastane Kavşağı üzerinde bozuk yollardan dolayı araç sürücüleri zor anlar yaşıyorlardı. Yetkililer tarafından yama yapılan yol araç sürücüleri ve yayalar tarafından sorunsuz bir şekelde kullanılmaya başlandı.

 

 

Aziziye Mahallesinde yer alan kavşakta, Düzce?nin en kalabalık köylerinden biri olan Yenitaşköprü Köyü, diş hastanesi, Eski SSK Hastanesi, Emniyet Müdürlüğü Ek Binası, yapımı devam eden Atatürk Devlet Hastanesi ve pazaryeri gibi önemli noktaların  güzergahı üzerinde bulunması nedeniyle gün içerisinde araç yoğunlu yaşanıyordu. Araçlar bozuk olan yolda manevra yapmak zorunda kalınca olası kazalara davetiye çıkarıyordu.

Yetkililer tarafından kavşak üzerinde oluşan çukurlar kapatılarak araç sürücülerinin ve yayaların rahat bir nefes almaları sağlandı.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.