PARK ELDEN GİDİYOR?

PARK ELDEN GİDİYOR?

Daha önce izinsiz yapıldığı iddia edilen ağaç katliamları ile gündeme gelen İnönü Parkında bu kez izinsiz ve siyasi makam kullanılarak kat çıkıldığı iddiaları ortaya atıldı. Parkın girişinde bulunan binanın üzerinde başlayan çalışma İl Genel Meclisinde İmar ve Bayındırlık Komisyonunda olan müstecirin kaçak kat mı çıktığı yoksa makam avantajı mı kullandığı merak ediliyor.Ayrıca Belediye Başkanı'nın yurt dışında olmasının fırsat mı bilindiği de akıllara gelen sorular arasında.

Düzce'nin tek yeşil alanı olan İnönü Parkında geçtiğimiz aylarda ?budama yapılıyor? denilerek ağaçlık alan yok edilmiş,  Kesim sonucu sadece ağaçların gövdesi kalırken, park ağaçsız bir hal almıştı.

 

 

Parktaki tesislerin işletmeciliğini yapan müstecirin AK Parti İl Genel Meclisi üyesi olması dolayısıyla siyasi avantajını kullandığı iddia edilirken, bu durum hem muhalefet partililerin hem de vatandaşın tepkisini çekmişti.

Halkın parkı olmasına rağmen çevresi tel örgülerle kapatılan, yeşil alanı çokken beton yığını haline çevrilen,  baraka görünümündeki yapılarla çevre kirliliğine yol açan, tuvaletine dahi parayla girilen , her kesimden insana açık olması gerekirken siyasete alet edilerek seçim bürosu olarak kullanılan İnönü Parkında şimdi de imar konusunda bir gelişme yaşanıyor.

Parkın girişinde bulunan binanın üstüne kat çıkıldığı dikkati çekerken, İl Genel Meclisi İmar Komisyonunda bulunan müstecirin makam ve siyasi avantajını kullanarak mı bu çalışmayı başlattığı merak ediliyor. Ayrıca belediye imar müdürlüğünde yapılan değişikliğin İnönü Parkındaki denetime ve uygulamaların ne kadar yasal olup olmadığının tespitinde etkili olup olmayacağı da merak edilen başka bir soru olarak akıllara geliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.