KURUM MÜDÜRLERİNE LİDERLİK EĞİTİMİ

KURUM MÜDÜRLERİNE LİDERLİK EĞİTİMİ

Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, kurum yöneticilerine yönelik "İlham Veren Liderlik" konulu konferans verdi.Konferansa yoğun ilgi gösterilirken, Kapaklıkaya, tatlı anıları ile izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonunda bugün ilginç bir konferans vardı. Eğitimci-Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, kurum yöneticilerine yönelik "İlham Veren Liderlik" konulu konferans verdi.

Konferansa Jandarma Alay Komutanı Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz,  kurum yöneticileri, daire müdürleri katıldı.

 

 

Kapaklıkaya, yaklaşık 2 saat süren konferansı sırasında konuşması ve hareketleri ile dikkat çekti. Konuşmasında çocukluk yıllarında başından geçenler ve üniversiteyi kazanmasında yaşadıklarını anlatan Kapaklıkaya, tatlı anıları ile izleyicileri hem güldürdü hem de düşündürdü.

Aile içi iletişimin güçlü olmasının ailenin birlikteliğinin de korunması açısından son derece önemli olduğuna dikkat çeken Kapaklıkaya, etrafındaki insanlar kaliteli, mutlu, başarılı olup kendisi başarısızlığa uğramış, sıkıntı görmüş, hiç bir lidere rastlamadığını söyledi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.