853 BULVARI AÇILIYOR

853 BULVARI AÇILIYOR

Mahalle muhtarlarının hizmet ve taleplerine yer verdiğimiz Muhtarlar Serimizin bir meyvesi daha alınıyor. Uzunmustafa Mahallesi Muhtarı Halit Özdemir?in ilk kez Düzce Tv aracılığı ile duyurduğu bulvar projesine ilk kazma vuruldu.

Televizyonumuzda başlattığımız ve mahalle muhtarlarının hizmetlerine, eksiklerine, taleplerine yer vermeye, onların sesini duyurmaya çalıştığımız Muhtarlar haber serimizin bir meyvesi daha alınıyor.

 

 

Muhtarlar Serimize 24 Mart 2016 tarihinde konuk olan  Uzunmustafa  Mahallesi Muhtarı Halit Özdemir,  Düzce trafiğini rahatlatacak proje olan 853 bulvarı ile ilgili ilk açıklamayı mikrofonumuza yapmış, haber ekibimize yerinde gösterdiği  853. caddede pazartesi ve Perşembe günleri trafik yoğunluğu yaşandığını söylemiş,  buranın tek yön olmasını talep ettiklerini belirtmişti.

İşte Uzunmustafa Mahallesi Muhtarı Halit Özdemir?in o talebi karşılıksız kalmadı. 853 bulvarına ilk kazma vurulurken iş makineleri çalışmalara başladı.

Çalışmaları yerinde takip eden Muhtar Halit Özdemir, yolun güzergahı hakkında bilgi verdi, devlet hastanesine ulaşımın daha kolay ve rahat sağlanacağını vurguladı.

Özdemir, ? Daha önce 853 bulvarının açılacağını söylemiştik. Belediyemiz istimlak paralarını ödedikten sonra yol çalışmasını başlattı. 853 bulvarı, eski garajların oradan başlayıp, Rasim Betir bulvarının devamı, yeni hastane yolu çevre yolu çalışmaları başladı. Çevre yolunun genişletilmesi devlet hastanesine ulaşıma katkı sağlayacaktır.? Dedi.

Kaldırımları ile birlikte yolun 25 metre genişliğinde olacağını söyleyen Özdemir, yolun alt yapı çalışmaları da yapılarak 1,5 ? 2 ay içinde biteceğini tahmin ettiğini bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.