GELECEĞİN ORMAN MÜHENDİSLERİ DİVAPAN?DA

GELECEĞİN ORMAN MÜHENDİSLERİ DİVAPAN?DA

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği son sınıf öğrencileri Divapan fabrikasına ziyaret etti. 


Üniversitelerle yakın işbirliği içinde bulunan Kombassan Holding'e bağlı Divapan A.Ş.?yi İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliğinden gelen son sınıf öğrencileri gezdi.


Öğrencilerle tek tek ilgilenen Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin, öğrencilere ?İlk olarak kişisel kalitenizi arttırmanızı öneriyorum. Kişisel kalite her türlü kalitenin temelidir. Kimse yaşamadığı kaliteyi yansıtamaz. Hayal edin, sürekli öğrenmeyi ilke edinin ve bununla birlikte de sorumluluk almaktan kaçınmayın. Sektör Orman mühendislerinden çözüm odaklı projeler beklemekte? dedi.


 

Öğrenciler Üniversitesi Öğrencilerine bu kadar yakın bir sanayi kuruluşunu karşılarında gördüklerinden dolayı oldukça şaşırdıklarını belirterek Genel Müdür Hakan Zengin?e misafirperverliğinden ötürü teşekkür ettiler.


Öğrenciler daha sonra fabrikayı gezerek birim müdürlerinden çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar ve kendilerine ikram edilen yemeği yediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.