KALP AMELİYATLARIYLA BİRLİKTE TÜMÖR AMELİYATLARI DA YAPILIYOR

KALP AMELİYATLARIYLA BİRLİKTE TÜMÖR AMELİYATLARI DA YAPILIYOR

Düzce Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyeleri, baypas ve diğer kalp operasyonlarının ardından tümör operasyonlarını da başarıyla gerçekleştiriyor. 


Düzce Üniversitesi Hastanesi?ne nefes darlığı ve çabuk yorulma şikayetleriyle başvuran 71 yaşındaki hastaya; Kardiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Osman Kayapınar tarafından uygulanan EKO işlemi ile hastanın kalbinin sol tarafında bulunan dev bir kitle tespit edildi.

Teşhisin ardından; Kalp Damar Cerrahisi öğretim üyeleri Prof. Dr. Haluk Akbaş, Prof. Dr. Mesut Şişmanoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Okay Güven Karaca ile Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı öğretim üyesi, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Onur Özlü ve Yrd. Doç. Dr. İlknur Suidiye Şeker tarafından gerçekleştirilen operasyonla hasta kalbindeki dev bir tümör başarıyla alındı.

Operasyon sonrası gerekli tetkikleri yapılan hasta, şifa ile taburcu edildi. Dünyada sınırlı sayıda gerçekleştirilen birçok ameliyat tekniğini başarıyla uygulanan hastanede, yeni cerrahi uygulamaları hızla hayata geçirerek Düzce ve Bölge insanına önemli sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.