NEDEN ÖNLEM ALINMIYOR?

NEDEN ÖNLEM ALINMIYOR?

Kadına şiddet hat safhaya çıkıp, neredeyse her gün yurdun dört bir yanında kadın cinayetinin işlendiği günümüzde Düzce?de de yaşanan bir olayın vahameti eğer tedbir alınmazsa kötü sonuca gidecek gibi görünüyor.  

Geçtiğimiz günlerde Şerefiye mahallesinde üç katlı bir binaya çıkan Iraklı şahıs balkondan atlayarak intihar etmek istemişti. 2 karısı ve 3 yaşındaki çocuğuyla yaşayan Iraklı Arshed Abdülhasan Saleh adli şahıs, eşlerine ve çocuğuna uyguladığı şiddet nedeni ile çevresindekiler tarafından bir çok kez şikayet edilmiş, 1 ay evine yaklaşmaması cezası verildiği öğrenilmişti.

İntihar ettiği gün hemen evine giden ve eşi ile çocuğuna yine şiddet uyguladığı iddia edilen Arshed Abdülhasan Saleh yine boş durmadı. Şahsın sinir krizleri geçirerek evinde sürekli huzursuzluk yaratmasından ve ailesine şiddet uygulamasından bıkan komşuları, psikolojik durumu bozuk olan bu şahsa müdahale edilmemesi halinde kötü bir olay yaşanacağı görüşündeler.

Bu sabah saatlerinde eşinin çalıştığı yere giden adam, eve dönmek için eşlerinden biriyle anlaşırken diğerini de işyerinde ikna etmeye çalıştı. Ancak eşi ikna olmayınca yine sinirlenerek eşinin boğazına bıçak dayadığı iddia edilen Arshed Abdülhasan Saleh sinir krizi geçirerek kendine zarar verdi, işyerinin önünde fenalık geçirdi. Bu durumdan rahatsız olan işyerinin diğer çalışanlarının şikayetçi olacağı öğrenildi.

Çevredekilerin şikayeti üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gelirken, yaralı adam hastaneye kaldırıldı.

Iraklı Arshed Abdülhasan Saleh'in bu saldırganlığı hem kendine ailesine zarar verirken, gerekli kurumların önlem almaması halinde uyguladığı bu şiddetin farklı boyutlara ulaşmasından endişe ediliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.