MAÇTA HAKEME SALDIRI

MAÇTA HAKEME SALDIRI

Kirazlıspor ile Kutluköy Gençlikspor arasında oynanan müsabakanın 82. dakikasında taraftar sahaya indir, ortalık karıştı. Kutluköyspor taraftarı takımı adına penaltı verilmediği gerekçesi ile hakeme saldırdı.

Futbolda şiddet olayları eksik olmuyor. 2. Amatör Lig müsabakası olan Kirazlıspor ile Kutluköyspor maçında hakeme saldırı oldu. Futbolcuların da dahil olduğu saldırıda hakem maçı iptal ederek soyunma odasına gitti.

 

Şıralık Tesislerinde oynanan müsabakanın 82. dakikasında Kutluköyspor oyuncu rakip ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Pozisyonun penaltı olduğunu iddia eden taraftarlar ise hakemin oynayın kararı sonucu çılgına döndüler. Bir anda sahanın içine atlayan taraftarlar hakemin üzerine yürüdüler.

Hakem olaydan zorla kurtularak polis eşliğinde soyunma odasının yolunu tuttu ve maçı iptal ettiğini açıkladı. Saldırıdan sonra çıkan kargaşa ortamında olay yerinden kaçan saldırganlar kayıplara karıştı.

Olay yerine çok sayıda ekip takviyesi yapılırken, polis ekipleri saldırganları bulma adına soruşturma başlattıkları öğrenildi. 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.