EL EMEKLERİNİ SATABİLECEKLER

EL EMEKLERİNİ SATABİLECEKLER

Düzce Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan meslek edindirme kurslarının yıl sonu sergisi bugün belediye sergi salonunda açıldı.Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kursiyerlere söz verdi, el emeklerini sergileyerek satış yapabilecekleri bir alana kavuşacaklarını bildirdi.

Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları yıl sonu sergisi açıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki kursların ilk aşamada ?karma sergisi? açılırken, önümüzdeki günlerde ise Resim sergisi sanatseverlerle buluşacak.

 

Düzce Belediyesi Ogün Danış salonundaki serginin açılışını Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş yaptı. Başkan Mehmet Keleş açılış konuşmasında ?el emeği göz nuru? ile yapılan ürünler için kursiyerlere teşekkür etti, amacın Düzce?nin geleneğini göreneğini sadece Türkiye?ye değil dünyaya tanıtmak olduğunu belirtti.Başkan Keleş, bir de müjde verdi, kursiyerlerin el emeği ürünlerin hem sergileyebileceği hem de satışa sunabileceği bir alana kavuşacağını söyledi.

Başkan keleş?in bir de konuğu vardı. İtfaiyeciler Birliği Başkanı Sabri Yalın da açılışa katıldı. Keleş Yalın ile birlikte açılışı yaparak sergiyi gezerken, eski mesai arkadaşları birbirlerine karşılıklı rozet taktılar.

Karma Sergi 26 Mayıs tarihine kadar gezilebilecek. 27 Mayıs tarihinde de Resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecek.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.