KÜLTÜR?DE BİLİM ŞENLİĞİ

KÜLTÜR?DE BİLİM ŞENLİĞİ

Özel Kültür Eğitim ortaokulu öğrencileri teorik bilgilerini hayata aktardıkları çalışmalarını bugün düzenlenen bilim şenliğinde sergilediler.

Özel Kültür Eğitim ortaokulunun düzenlediği bilim şenliği birbirinden ilginç icatlara ev sahipliği yaptı. Öğrencilerin yıl boyunca emek harcayarak ortaya çıkardığı eserleri sergilendi.

 

Bilim Şenliğinin açılışını yapan Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Birol Güney, öğrencilerin el emeği ile bilim ve  akıllarını kullanarak yaptıkları eserlerin kendileri için övünç kaynağı olduğunu söyledi.

İstanbul?un Fethinden atık maddelerden yapılan bateriye, periskoptan CD?lerden yapılan renk kuşağına kadar bir çok buluş bilim şenliğinde sergilendi.

Kültür Eğitim Ortaokulu Müdürü Hikmet Tunçel, öğrencilerin eğitimleri boyunca yaptıkları çalışmaları sergilediklerini söylerken, bu yıl verilen eğitimle yapılan çalışmaların ön planda olduğunu belirtti.

Bilim Şenliğinde eserlerini sergileyen öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunurken, buluşlarını hangi malzemelerle nasıl oluşturduklarını anlattılar.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.