KÜLTÜR?DE MEZUNİYET HEYECANI

KÜLTÜR?DE MEZUNİYET HEYECANI

Özel Kültür Eğitim Kurumları bünyesindeki Kültür Eğitim Ortaokulu, ilk mezunlarını verdi. Koruköy?de yapılan mezuniyet töreninde öğrencilerde heyecan veliler de ise sevinç hakimdi.

Özel Kültür Eğitim Ortaokulu 2015-2016 eğitim öğretim dönemi ilk mezunlarını verdi. Dün akşam düzenlenen mezuniyet partisinde öğrenciler başarılarını coşkuyla kutladılar.

Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Birol Güney, kurumun sadece akademik anlamda değil sosyal alanlarda da öğrenciler için etkinlikler düzenlediğini belirtti.

Güney, ?Öğrencilerimizi bir araya getiren, onları kaynaştıran ve onları akademik olarak hayata hazırlayan, insani değerleri öne çıkartan çeşitli sosyal etkinliklerle çocuklarımıza kişilik kazandıran, yeteneklerini geliştirerek farkına vardıran okul yönetimimiz ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. İnsan odaklı olması bizim için önemlidir. Önce insani değerleri öne çıkartacağız daha sonra da akademik odaklı olarak çocukları hayata hazırlayacağız.Her insan akademik anlamda başarılı olmayabilir ama çocukların sosyal anlamda kendini aşması, yeteneklerine göre gelişmesi de bizim için önemlidir. Okulumuzun 1. yılı olmasına rağmen yaptığı sosyal faaliyetlerle, akademik başarılarla 69 öğrencimizi mezun ediyoruz. Mezun olan öğrencilerimizi velileri de uygun görürse kendi bünyemizdeki Fen ve Anadolu lisesinde öğrenimlerine devam ederek üniversiteye göndermek istiyoruz.? Dedi.

Kültür Eğitim Ortaokulu Müdürü Hikmet Tunçel,dershaneden okula dönüşen kurumun ilk yılında 8. sınıf öğrencilerinin ön planda olduğunu söylerken, eğitim öğretim dönemi sonunda başarının meyvelerinin alındığını vurguladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan mezuniyet töreninde öğrenciler kadar aileleri de heyecanlıydı.

Başarılı öğrencilere belgeleri verilirken, hep birlikte kutlama pastası kesildi.

Mezuniyet coşkusunu kep fırlatarak pekiştiren öğrenciler daha sonra hep birlikte seslendirdikleri şarkılarla kutlamaya devam ettiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.