SMMM GENEL KURULU BAŞLADI

SMMM GENEL KURULU BAŞLADI

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası 12. Olağan Genel Kurulunu bugün gerçekleştirdi. 2 dönemdir başkanlık yapan Kudret Taş aday olmazken, seçime tek liste ile  eski başkan Remzi Günal girdi.

Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Olağan Genel Kurulu bugün başladı. TSO toplantı salonunda gerçekleştirilen 12. olağan kongre 2 gün sürecek. Eski Başkan Remzi Günal tek listeyle kongrede aday oldu.

 

 

8 yıldır Düzce Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığını yürüten Kudret Taş bu seçimde aday olmazken, kongrenin ilk gününde mesleki sorunların da gündeme geleceğini söyledi.

Taş, ? 8 yıllık görevimizi bugün noktalıyoruz. Tek liste var. Çoğunlukla seçimleri bu şekilde yapıyoruz. Eski Başkanımız aday oldu. Kendisi başarılı çalışmalar yapacak biliyoruz. Gönül rahatlığıyla eski başkanımıza görevi devredeceğiz. Mesleki sorunların da konuşulduğu bir genel kurulu tamamlayacağız.? Dedi.

Genel kurulda divan kurulunun oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı?nın ardından mevcut başkan Kudret Taş kürsüye geldi, bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlattı.

Yarın kongrenin ikinci gününde seçim yapılacak. Odanın hizmet binasında yeni başkan ve yeni yönetim kurulu için üyeler oy kullanacaklar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.