7?DEN 70?E KATILIM SAĞLANDI

7?DEN 70?E KATILIM  SAĞLANDI

Krempark AVM tarafından düzenlenen 1. Halk Koşusu 7?den 70?e her yaştan yarışmacı katılımıyla gerçekleşti. 3 kilometrelik mesafede yapılan koşuya 200 kişi katıldı.

Krepmpark AVM yönetim Kurulu tarafından organize edilen 1. Halk Koşusu Mergiç Yolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi Binası önünden başlayarak Krempark AVM?ye kadar devam etti.

Geleneksel hale getirilmek istenen Halk Koşusuna katılanların ortak mesajı gençlerin spor yapmaları ve bu tarz etkinliklere katılarak sosyal hayatın içinde yer almaları oldu.

Halk koşusunu uzun zamandır yapmayı planladıklarını kısmetin bugüne olduğunu belirten Kerempark Avm Yönetim Kurulu üyesi Sinem Yanar, geleneksel hale getirmek istedikleri koşulara halkı da davet etti.

Yanar, ? Bu organizasyonu yapmamızı Krempark AVm yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Bey kendisi yapmamız istedi. Uzun zamandır bu programı yapmayı düşünüyorduk. Çok güzel bir etkinlik oldu. Birincisini bu yıl yaptık ve biz burada olduğumuz sürece devam edecek. Önümüzdeki yıllarda bu koşuya halkımızın da katılım sağlamasını bekliyoruz. 3 kilometre mesafede yapılan yarışa 200 kişi katılım sağladı? ifadelerini kullandı.

Halk koşusunda birinci olan Mahsune Demir, elde ettiği başarıyı beklemediğini ifade etti.

Demir, ? Bir şirkette çalışıyorum ancak boş zamanlarımda spor yapıyorum. Yarışta genç arkadaşlar vardı ve onlara dahil olmak istedim. Böyle bir başarıyı açıkçası beklemiyordum. 40 yaşındayım ve koşmayı seviyorum. Gençler sporun bütün dallarını yapsınlar ve boş zamanlarını değerlendirsinler? ifadelerini kulladnı.

Fikri Nagaş, 62 yaşında yarışa katıldığını ve antrenmanlı olmasından dolayı zorlanmadığını belirtirken, Hakkı Polat ise yaşının 35 olmasına rağmen yarışa katıldığını ve gençlere sigara içmeleri, spor yapmaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Nagaş, ? 62 yaşındayım ve yapılan yarış çok güzeldi. İlk elli de yarışı bitirdik. Yarışıma göre çok güzel bir yarış geçirdim. Yarış sırasında hiç zorlanmadım. Haftada 5 gün antrenman yapıyorum; günde 5-7 kilometre koşuyorum zaten? dedi.

Polat, ? Halk Koşusuna katılım sağladık. 200 kişi arasından 25.oldum ve gençlere sigara içmemeleri konusunda uyarılarda bulunmak istiyorum. Genç arkadaşlarımızı bu tarz etkinliklere davet ediyorum? ifadelerini kullandı.

Dereceye girenlere ödüller verildi. Yarışmada birinci olan bin lira, ikinci olan 750 lira ve üçüncü olan yarışmacıya da 500 lira ödül verildi. Bayanlarda dereceye giren sporculara ise çeyrek altın hediye edildi.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.