MEZUNLAR BİR ARAYA GELDİ

MEZUNLAR BİR ARAYA GELDİ

Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından organize edilen ?Mezunlar Günü? etkinliğinde aynı sıralarda okuyan ve mezun olanlar bir araya gelerek geçmiş yad ettiler.

47 yıl önce kurulan, esnafın ve sanayinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılayan Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları bir araya geldiler. Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından organize edilen ?Mezunlar Günü? etkinliğinde, mezunlar hoş vakit geçirdiler. Birbirlerini gören mezunlar geçmişi yad ederek hasret giderdiler.

Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde yapılan mezunlar buluşması Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Konuşmaların ardından plaket takdimi yapıldı.

Kendisinin 1986 yılında mezun olduğunu belirten Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü Osman Kutlu, mezunu olduğu okulda müdür olarak görev yapmanın kendisine ayrı bir sorumluluk yüklediğini söyledi.

Kutlu, ?  1986 mezunuyum. Aynı zamanda şuanda okul müdürü olarak görev yapıyorum. Okulumuzun kuruluşunun 47 yılı. 20 bine yakın mezun verdik ve çok büyük bir aileyiz. Bölgemizin sanayisine nitelikli eleman yetiştirmekteyiz. İlimizin ve bölgemizin en önemli okullardan birisidir. Bu okuldan mezun olan bir olarak burada müdür olarak görev yapmakta ayrıca onur verici bir durum, bu bize büyük sorumluluklar yüklemektedir. Yıllardır görmediği arkadaşlarını görenler duygusal anlar yaşamasına neden oluyor? şeklinde konuştu.

Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Mehmet Saygun, ilerleyen zamnalarda eski ve yeni mezun olmuşları bir araya getirmek istediklerini belirtti.

Saygun, ? Bu yıl 9. kez Düzce Borsası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları ile buluşma gününde bir aradayız. Mezun olan arkadaşları burada görmek bizleri mutlu ediyor. Mezun olanların birbirleriyle konuşması, nerelerde olduklarını görmeleri açısından önem arz ediyor ve bu etkinliğin her sene yapılmasına önem vereceğiz. İlerleyen zamanlarda bu etkinliği okulumuzun eski mezunlarıyla yeni mezunlarının kaynaşması şeklinde bir program yapmak istiyoruz? dedi.

1981 yılında mezun olan bir olarak mezunlar gününde bulunmaktan doılayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol, katılımın az olmasından dolayı sitem etti.

Mertol, ? 1981 yılında mezun olan biri olarak mezunlar gününe katıldık. Böyle bir ortamda olmaktan dolayı mutluyuz, uzun yıllar görmediğimiz arkadaşlarımız ile bir araya geldik. Bu güzel etkinliğe çok daha fazla insanın katılmasını bekliyorduk. İnşallah seneye çok daha iyi olmasını temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.