DERNEKTEN UYARI VAR!

DERNEKTEN UYARI VAR!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği ile  TOKİ işbirliğinde uygulanacak olan konut projesi için Düzce?de de başvurular yapıldı. Ancak bu proje de dolandırıcıların ilgi odağı oldu. Düzce?de emeklileri arayan dolandırıcıların ?size ev çıktı? diyerek bankaya 2 bin lira yatırmalarının istendiği öğrenildi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Feridun Alganoğlu, dolandırıcılara karşı emeklileri uyardı. Alganoğlu, TOKİ işbirliğinde Düzce?ye yapılması planlanan konutlar için dolandırıcıların emeklilerden para sızdırmaya kalkıştığını bildirirken, emeklilerin bu tür telefon ve mesajlara itibar etmemesini istedi.

 

 

Derneğin TOKİ ile işbirliği halinde hayata geçireceği toplu konut projesi hakkında bilgi veren Alganoğlu, emeklilere de çağrıda bulundu.

Alganoğlu, ? Emeklilerimizden gelen talep ve genel merkezimizin TOKİ ile yapmış olduğu İkinci Bahar kampanyası kapsamında alına  talepler Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve TOKİ?ye ulaştırılmış ve arsa devri yapılmış olup, bundan sonraki süreç tamamen TOKİ?ye aittir. Konut ihtiyacı olup da henüz kayıt yaptırmamış emeklilerimiz ve bu emeklilerimizin dul ve yetimleri derneğimize kayıt yaptırabilirler.Talepler doğrultusunda karar mercii TOKİ?dir. Biz sürecin takipçisiyiz.? Dedi.

Alganoğlu, konut aşamasında emeklilere bir de uyarıda bulundu. Dolandırıcıların hedefi olan emeklilerden para istendiğini söyleyen Alganoğlu bu kişilere itibar etmeden dernekle temasa geçilmesini istedi.

Alganoğlu, ? Bazı kötü niyetli kişi ve kişilerin, TOKİ?den size ev çıktı diye arayarak veya mesaj göndererek hesaplara 2 bin lira kayıt ücreti yatırmalarını talep ettiklerini müşahade ettik. Emeklilerimizin bu tür telefon ve mesajlara itibar etmemelerini istiyoruz, derneğimize gelerek bilgi alabilirler.TOKi projesi hayata geçtiği zaman tüm üyelerimiz bilgilendirilecektir.? Şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.