YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKTI

Düzce Ağız ve Diş Hastanesi?nde daha inşaatın yapım aşamasında yapılan yanlışlık yıllar sonra ortaya çıktı. Hastanenin temeli atılırken yolu kotunun hesaba katılmaması hem çirkin görüntüye neden oluyor hem de istinat duvarının yıkılıyor olması nedeniyle tehlike yaratıyor.

Düzce Ağız ve Diş Hastanesi?nin yapım aşamasında yapılan hatanın faturası şimdi çıkıyor. Kot farkının yanlış hesaplanması nedeniyle hastanenin temeli havada kalırken, binanın bir köşesindeki istinat duvarının altında toprak çöküyor.

 

Diş Hastanesinin hemen yanındaki emniyet müdürlüğü ek binasının kot hesaplamasına uyduğu görülürken, diş hastanesinin çökme tehlikesi ile karşı karşıya olan istinat duvarının  altına toprak dolduruldu.

Ancak dolgu malzemesini kaldırınca tehlikenin ne boyutta olduğu ortaya çıkarken, istinat duvarına da uyarıcı kağıt asıldı.Vatandaşlardan, can ve mal güvenlikleri için araçlarını istinat duvarına yakın park etmemeleri istendi.

Diş hastanesinin girişi de kot farkından etkilenirken, devlet hastanesinin tamamlanması ve çevresinin düzenlenmesinin ardından diş hastanesinin yoldan epey bir yüksekte kalacağı düşünülüyor.

Hastanenin inşaatı sırasında yapılan bu yanlışlık şimdi ortaya çıktı ve istinat duvarının hali hem çirkin bir görüntüye neden oluyor hem de hastaneye gelen araç ve insanlar için tehlike oluşturuyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.