HACIYAKUPSPOR İSYANDA

HACIYAKUPSPOR İSYANDA

29 Mayıs Pazar günü saat 15:00 da Gölyaka şehir standında oynanması gereken Hacıyakupspor-Özbalatlı maçının oynatılmamasına Hacıyakupspor yönetimi isyan etti.

Geçtiğimiz Pazar günü 7 güvenlik gücü olduğu halde oynatılmayan Hacıyakupspor-Özbalatlı maçı iptal edilip, aynı gün aynı yerde sıfır güvenlik gücü ile  Kuyuduzüspor-Yaylaspor maçının oynatılmasına Hacıyakupspor?dan tepki geldi.

Hacıyakupspor yönetimi karara isyan etderken, Yönetim kurulu adına konuşan Başkan Hasan Bulut; ?Biz buraya çok zor şartlar altında, geliyoruz. Hakemlerin keyfi bir şekilde maçı oynatmamasını aklımız almıyor. Bu sene en centilmen takım olmak için uğraşıyoruz. Hiç kırmızı kart görmedik, hiçbir maçımız yarıda kalmadı. Hiçbir maçımızda hakeme saldırı olmadı. Biz diğer sahlarda iki güvenlik gücü ile futbolumuzu oynuyoruz. Kendi sahamızda 7 güvenlik gücünü az bulan ve maçı oynatmayıp bizleri çok zor durumda bırakan hakem üçlüsünden davacı olacağız. Kendilerini mahkemeye verip, o günkü yaptığımız harcamaları tahsil edeceğiz. Bu bizim uğraşımız sadece Hacıyakupspor için değil bütün amatör kulüplerimiz içindir.? Şeklinde açıklamada bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.