NEDİR BU VATANDAŞIN ÇEKTİĞİ?

NEDİR BU VATANDAŞIN ÇEKTİĞİ?

Düzce?nin dört bir yanında olduğu gibi Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi?nde de yol sorunu var. Özellikle ağır tonajlı araçların çok sık kullandığı yol adeta köstebek yuvasına dönmüş durumda. Hal böyle olunca da hem sürücüler hem çevrede yaşayan vatandaşlar tepki gösterdiler.

Köy yollarındaki asfalt sorunu merkeze bağlı mahallelerinde de bir çoğunda yaşanıyor. Kışın su ve çamurdan, yazın tozdan bıkan vatandaşlar kadar yolu kullanmak zorunda olan sürücüler de bu sorundan muzdarip.

 

Konuralp Şehit Hüseyin Kıl Mahallesi de yol sorunu yaşayan mahallelerden biri. Mahallenin içinden geçen yol delik deşik durumda. Yolun bu kadar tahrip olmasının ana nedeni ise ağır tonajlı araçları yolu çok kullanıyor olması.

Mahallede yaşayanlar yazın tozdan, kışın su ve çamurdan bıkmış durumda. Yetkililere seslerini duyurmak isteyen vatandaşlar, yolun bir an önce yapılarak mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyorlar.

Mahalle sakinlerinden Safinaz Güney, ? kamyonların ağır vasıtaların geçmesi nedeniyle yolumuz delik deşik derken,? hem yazın hem kışın sorun yaşadıklarını söyledi.

 Yolu kullanan araçların bazen virajı alamayarak mezarlığa bile girdiğini söyleyen vatandaşlar bir çok kez kaza yaşandığını da dile getirerek, ? Bir çare bulurlarsa bizim için çok iyi olur.? Dediler.

 Mahalle sakini Nurşen Güney , yağmur yağdığında su içinde kaldıklarını söyleyerek yetkililerden gelip yolun halini görmelerini istedi.

Mahallede oturan vatandaşlar kadar yolu kullanan sürücüler de muzdarip olurken, adeta  Köstebek yuvası gibi olan yolda araçlarının sürekli zarar gördüğünü belirttiler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.