BİRİ KUYUYA BİR TAŞ ATTI?

BİRİ KUYUYA BİR TAŞ ATTI?

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi?nin Temmuz ayında açılması planlanırken, inşaatın dibinden su çıktığı iddiası ortalığa yayıldı. Hastanenin bu nedenle açılamadığı da iddia edilirken, bu iddiaların asılsız olduğu, hastanenin planlandığı zamanda açılacağı öğrenildi.

SU ÇIKTIĞI İÇİN AÇILAMIYOR İDDİASI!

2010 yılında inşaatına başlanan ve Düzcelilerin özlemle beklediği yeni hastane inşaatı hakkında ortaya bir iddia atıldı. Söylenti halinde yayılan iddiaya göre, hastane inşaatının altından su çıkıyordu ve sürekli vidanjörlerle çekiliyordu. Binanın temelinin hatalı yapıldığı ve sürekli su çıkması yüzünden hatanın düzeltilmeye çalışıldığı, hatta açılışın bu yüzden yapılamadığı da iddiaların arasındaydı.Ayrıca, taşınma işlemlerinin başladığı hastanede alet ve makinelerin rutubet nedeniyle çalıştırılmaya cesaret edilemediği de iddia edildi.

 

 

İDDİALAR ASILSIZ

Yeni hastaneyle ilgili tüm bu iddialar ortaya atılırken, yaptığımız araştırma ve edindiğimiz bilgilere göre iddiaların asılsız ve sadece söylentiden ibaret olduğu ortaya çıktı. ?Biri kuyuya bir taş attı? misali bir süredir halk arasında yayılan söylentinin aslı astarı olmadığı, hastanede taşınma işlemlerinin tamamlanmak üzere olduğu, hiçbir sorunun yaşanmadığı öğrenildi.

Hastanenin bodrumundan su çıktığına dair asılsız iddialar şehir efsanesi gibi yayıladursun, Temmuz ayında açılışı yapılması planlanan binada çalışmalar ise son sürat devam ediyor. Hastanenin inşaat pisliğini kaldırmak adına temizlik yapılırken, ince temizlik işi önümüzdeki günlerde yapılacak. Isıtma ve soğutma sistemlerinin sorunsuz olarak çalıştığı binaya bazı aletlerin dışında teknik ekipmanlar da önümüzdeki günlerde gelecek. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.