ÖNCE HASTANE ÇEVRESİNDEN BAŞLADI

ÖNCE HASTANE ÇEVRESİNDEN BAŞLADI

Yakın gelecekte hizmete girmesi beklenen Düzce Atatürk Devlet Hastanesi için çevre yolların asfaltlanmasına başlandı. Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy çalışmaları takip ederken, asfalt sezonunun sonuna kadar tüm mahallelere girileceğini bildirdi.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kısa bir süre önce alt yapısı tamamlanan Devlet Hastanesi çevre yollarının asfaltlanması başlandı.

Asfaltlamaya önce hastanenin giriş bölümünün bulunduğu Nezih Tütüncüoğlu Bulvarından başlandı. Daha sonra hastanenin batı cephesinin bulunduğu yol asfaltlanacak. Kısa süre içinde hastanenin tüm bağlantı yolları asfaltlanmış olacak.

 

Asfaltlamayı yerinde inceleyen Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, asfaltlamanın tamamlanması için ekip sayısını artırdıklarını belirtti ve tüm mahallelere girileceğini söyledi.

Yenersoy, ? Hastanenin bu yıl içinde açılışı var. Bu nedenle yeni açılmış olan çevre yollarının asfaltına başladık. Asfaltı kalker tozuyla yapıyoruz, daha sonra üzerine aşınma tabakası yapacağız bazalt olarak. Yeni asfalt plentimizde üretiliyor bu asfaltlar.Tüm mahallelerimize gireceğiz.Yıl sonunda asfalt sezonunun bitimine kadar hiç durmadan kesintisiz devam edecek çalışmalar.Tüm mahalleler ve bulvarları yapacağız. D-100 karayolu, Akçakoca yolu ve ya yolların proje çalışmaları yapılıyor. Proje çalışmaları tamamlandıktan ve acil asfalt olması gereken yerler bittikten sonra yan yolları da yapacağız.? Dedi.

Acil bölgelerde asfaltlamanın ardından kaldırım düzenlemelerine gidileceğini bildiren Yenersoy, çalışmaların kısa süre içinde bitirileceğini belirtti.

Yenersoy, ? İlk etapta asfaltlamayı yapıyoruz, daha sonra kaldırım düzenlemeleri yapacağız.20 metrelik yolun 12 metresi asfalt, daha sonra 4?er metrelik kaldırımlar oluşturulacak. Asfalttan sonra kaldırımları dizayn edeceğiz.Asfaltı 3-4 gün içerisinde tamamlarız, kaldırımlar bir hafta sürebilir.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.