HALK EĞİTİM MERKEZİ?NDEN SENE SONU SERGİSİ

HALK EĞİTİM MERKEZİ?NDEN SENE SONU SERGİSİ

Akçakoca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yıl sonu sergisi açıldı. Saat 14.00?te Belediye nikâh salonunda açılışı yapılan sergiye katılım oldukça yüksek olurken, geleneksel el sanatları ürünleri sergisi üç gün boyunca açık kalacak.

 
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen kurslara devam eden kursiyerlerin 2015-2016 dönemine ait çalışmalarını içeren serginin açılışına Kaymakam Mehmet Özer ve eşi, Belediye başkan yardımcıları Suat Madenci ve Ali Direk, Askerlik Şubesi Başkanı Savaş Karataşlı, İGM Üyesi Ayfer Yılmaz, Kaymakamlık ve Belediyenin birim amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergi açılışında Kaymakam Mehmet Özer, konuklara hitaben bir konuşma yaparak, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Açılış kurdelesini kesmeden önce bir konuşma da Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Yalılı yaptı.


 

Müdür Hasan Yalılı, Halk eğitim merkezi olarak temel hedeflerinin yaş, cinsiyet, eğitim durumu fark edilmeksizin bireylerin eğitiminin yaşam boyu devam etmesini sağlamak olduğunu söyledi.


8 ay gibi kısa bir sürede Halk eğitim merkezi olarak 79 farklı alanda, 170 kursta toplam 3.520 kursiyere eğitim verdiklerini söyleyen Müdür Hasan Yalılı, bir önceki yıla göre kurslara katılım oranında % 30?luk bir artış olduğunu sözlerine ekledi.
Birlikte kesilen açılış kurdelesinin ardından Protokol heyeti tüm sergi stantlarını tek tek dolaşarak çalışmalarla ilgili bilgiler aldılar.


Kaymakam Mehmet Özer ve beraberindeki heyet, iki saate yakın sergiyi gezerlerken, Halk Eğitim Merkezi?nin sene sonu sergisinin 3 gün boyunca geç saatlere kadar açık kalacağı ifade edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.