DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE BİLİM ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR

DÜZCE ÜNİVERSİTESİNDE BİLİM ŞENLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLUYOR

 Düzce Üniversitesi Konferans Salonu'nda açılışı gerçekleştirilen bilim şenliğine, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Prof. Dr. İsmail Ercan, öğretim üyeleri ve öğretim elemanları, Düzce Fen Lisesi öğrencileri ve Düzce Üniversitesi Anaokulu öğrencileri katıldı.

Teknik Eğitim Fakültesi Tasarım ve Konstrüksiyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamit Saruhan "Hayal edin, hayalinizden hiçbir zaman için vazgeçmeyin, hayal ettikçe başarıya ulaşırsınız. Hayalinizi kurun, daha sonra o hayalinizin tasarımını yapın ve uygulamaya geçin böylelikle bilim insanı olursunuz" dedi.
Konuşmanın ardından Düzce Üniversitesi Sosyal'in kurucusu Emre Kantaroğlu "Düzce Üniversitesi Sosyal'in tanıtımını yaptı.
Şenlikte Eğlen Bilim ekibinin sergilediği hava ve girdap ile balon ve köpük gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.
Konferansın sonunda İTÜ Gezici Bilim Merkezi sergi alanına geçildi. Düzce Üniversitesi Bilim Şenliği kapsamında açılan İTÜ Gezici Bilim Merkezi sergi alanı, 10 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.