BÜYÜK İDDİA!

BÜYÜK İDDİA!

Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde mevcut çalışan ve yeni işe alınan personellerden bazılarının sahte diplomalı olduğu iddia edildi. Taşeron firmaya bağlı olarak işe giren sahte diplomalıların kimin vasıtasıyla hastaneye alındığı merak ediliyor.

Türkiye genelinde sahte doktorlar, sahte öğretmenler ortaya çıkarken,  diploma sahteciliğine bu kez Atatürk Devlet Hastanesinde rastlandı.

İddiaya öre hem eski çalışanlardan hem de yeni alınan personelden bazılarının diplomalarının sahte olduğunun anlaşıldığı öğrenildi.

 

 

Taşeron firmaya bağlı olarak işe alınan şahısların diplomalarının sahte çıkmasının ardından firmanın kendilerine para ödemek istemediği, işi bırakmalarını istediği ancak şahısların işi bırakmaya yanaşmadıkları da iddia edildi.

Özellikle hasta kabul gibi birimlerde masa başı işlerde görev alan bu şahıslar hakkında soruşturma başlatıldığı da iddialar arasında yer aldı.

İşe alınmalarda torpil, kayırmacılık gibi uygulamaların yaşandığı bilinirken, sahte diplomalı bu insanların bu cesareti nasıl buldukları ve kim ya da kimler tarafından desteklendikleri de ayrı bir tartışma konusu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.