OPERATÖRLERE ULUSLARARASI BELGELERİ VERİLDİ

OPERATÖRLERE ULUSLARARASI BELGELERİ VERİLDİ

Akçakoca Belediyesi bünyesinde çalışan iş makinesi operatörleri, her türlü doğal felakete anında müdahale etmek için aldıkları eğitimleri başarıyla tamamladılar. 
Törende, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici operatörlere sertifikaları takdim etti.
Değirmenağzı?ndaki belediye garajında düzenlenen sertifika verme töreninde, Başkan Yemenici?ye SİF iş makinelerinin yetkilisi Tarık Avcı da eşlik etti.
Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca belediyesinin 6 operatörünü ayrı ayrı tebrik ederek, başarı belgelerini kendilerine verdi.


 

İş makinesi operatörleri, olası bir doğal afet durumunda kullandıkları devasa araçlarla olaylara anında müdahale edecekleri gibi, uluslar arası sözleşmeler ve ülkeler arası ikili ilişkiler uyarınca da, ihtiyaç duyulmaları halinde başka bir ülkedeki afet çalışmalarına katılabilecekler.


Sertifika dağıtım töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, belediye operatörlerinin bu konuda verilen eğitim seminerlerini başarıyla tamamlamış olduklarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Alınan belgelerin, iş makinesi operatörlerine deprem benzeri felaket durumlarında bilinçli müdahale etme imkânı verdiğini ifade eden Başkan Yemenici, operatörlerin bu sertifikalarla ihtiyaç duyulması durumunda, dünyanın herhangi bir ülkesindeki doğal afet çalışmalarında yer alacaklarını da sözlerine ekledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.