TSO İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

TSO İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programında protokol ve oda üyeleri bir araya geldiler.

Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iftar programı düzenlendi. Coşkun Yemekte düzenlenen iftar programına Meclis Başkanı Ertan Taşlı ev sahipliğinde Vali Ali Fidan, Rektör Nigar Demircan Çakar, İlçe Belediye Başkanları, muhalefet partileri il başkanları, TSO Meclis üyeleri ve oda üyeleri katıldı. TSO Başkanı Fahri Çakır iftar programına iştirak etmedi.

 

 

Programın açılışı konuşmasını yapan TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı düzenlenen iftara tam kadro olarak katılım sağlanmasının birlik ve beraberliğin ispatı olduğunu belirtti.

Taşlı, ? Meclis Üyesi arkadaşlarımız tarafından yapılması istenen bu programa katılımın böylesi güzel olması bizleri onurlandı. Katılımlarınızdan dolayı meclis üyesi arkadaşlarımız adına teşekkür ediyorum. Ticaret ve Sanayi Odasının belki son zamanlarda büyük işlerin altına imza atamamış olabiliriz ancak buradaki ortam birlikteliğin bir göstergesidir? dedi.

Vali Ali Fidan ise böylesi güzel bir programda bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyetlerini belirtti.

Fidan,? TSO?nun bizleri böylesi güzel bir programda bir araya getirdiğinden dolayı meclis başkanına ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Ramazan ayının güzelliğini birlikte paylaşıyoruz. Düzce Ticaretine geçmişte hizmet etmiş büyüklerimizde burada, buda bizler için sürpriz oldu. Hayırlı Ramazanlar diliyorum? ifadelerini kullandı.

NEDENİ SONRADAN ANLAŞILDI

TSO tarafından düzenlenen programa Başkan Fahri Çakır?ın katılmaması şaşkınlık ile karşılanırken gerçek çok geçmeden anlaşıldı. Meclis Üyeleri tarafından kendisine cephe alınan ve sürekli olarak eleştirilere maruz kalan Çakır?ın programa katılmama nedeni olarak, Başbakan Binali Yıldırım?ın TSO İl Başkanlarına düzenlemiş olduğu iftar programına katılması gösterildi.

AYNI MASADA İFTAR YAPTILAR

TSO tarafından düzenlenen iftar programında Ramazan ayının manevi duygusu ile bir araya gelen siyasiler de dikkatlerden kaçmadı. Yığılca Belediye Başkanı ve Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan ve Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol aynı masada iftarlarını açarak sohbet ettiler. Siyasi olarak farklı görüşleri savunan Başkanların bir araya gelerek iftar sofrasında buluşmaları takdir topladı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.