PROTOKOL KARNE VERDİ

PROTOKOL KARNE VERDİ

Vali Ali Fidan Aziziye İlk ve Ortaokulu?nda karne dağıtım törenine katıldı. Fidan yeni eğitim öğretim yılında, eğitimin aksayan yanlarının giderileceğini ve ihtiyacı olan okulların tadilata alınıp yeni eğitim öğretim yılına kadar tadilatlarının bitirileceğini söyledi.

Düzce?de 2015-2016 eğitim yılında yaklaşık 70 bin öğrenci için tatil zili çaldı. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler bugün karne aldı. Vali Ali Fidan Aziziye İlk ve Ortaokulu?nda karne dağıtım törenine katıldı.
2015-2016 eğitim öğretim dönemi sona erdi. Yaklaşık 70 bin öğrenci ile 6 bin öğretmen için 3 aylık yaz tatili başladı

Okulun son günü öğrenciler ve veliler karne heyecanı yaşarken, Vali Ali Fidan, beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Keleş,Vali Yardımcısı Selda Dural, Jandarma Alay Komutanı Bilal Güvenir, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz ile birlikte Aziziye İlk ve Ortaokulu?nda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri karne dağıtırken öğrenciler ile de sohbet ettiler, öğrencilerin karnelerini verdiler.

Vali Fidan ??İlimiz açısından bir sezonu daha tamamlamış oluyoruz. Çocuklarımızın ve velilerimizin sevincini paylaşmak istedik. Tüm velilerimizi, öğretmenlerinizi, idarecilerimizi, çocuklarımızı tebrik ediyorum. Yoğun bir eğitim öğretim yılının sonunda tatil dönemi başlıyor. Tabi eğitimde başarı okul idaresi, veli, çocuk ve öğretmen arasındaki sağlıklı bir iletişimin kurulmasına bağlıdır. Bizde ilimizde bu ilişkiyi kurarak eğitim seviyesini yükseltmek için gayret gösteriyoruz? ifadelerini kullandı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesinin yapılacağını ifade eden Vali Fidan, başarılı bir eğitim yılının geride bırakıldığını söyledi. Yaz dönemi ile birlikte birçok okulda tadilat yapılacağını ifade eden Vali Fidan, eksikliklerin giderileceğini belirtti.

Vali Fidan ?İhtiyaç duyulan okullarımızda tamirat, tadilat, bakım dönemi boya bakım ihtiyacı olanlarla ilgili çalışmalar yapıldı. Bizim açımızdan şimdi o çalışmalar başlıyor. Bununla ilgili hazırlıklarımız yapıldı. İnşallah gelecek yıla hem okullarımızın fiziksel mekan açısından hem de başarıya odaklayacak proje açısından çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah yeni dönemde yeni bir proje ile eğitim öğretim yılını açmış olacağız. Hayırlı olacağını düşünüyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.