KÜLTÜR?DEN BEĞENİLEN PROGRAM

KÜLTÜR?DEN BEĞENİLEN PROGRAM

Düzce Kültür Koleji Ortaokulu Tiyatro Kulübü Öğrencileri, yıl sonu etkinlikleri kapsamında tiyatro oyunu sergiledi. Öğrenciler profesyonel oyunculara taş çıkarttı.

2015-2016 eğitim öğretim dönemi sona ererken, Özel Kültür Ortaokulu öğrencileri yılı tiyatro gösterisi ile kapattı.

Gençlik merkezi tiyatro salonunda düzenlenen etkinliğe Kültür Koleji Kurucusu Hasan Aktürk, idareciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

 

 Bir Pazar yerinde yaşanan olayları canlandıran öğrenciler adeta profesyonellere taş çıkartırken, izleyenlere eğlenceli dakikalar geçirttiler, büyük alkış aldılar.

Kültür Ortaokulu Müdürü Murat Sert, okulda akademik çalışmaların yanı sıra  sosyal ve sportif faaliyetlere de önem verdiklerini söyledi.

Sert, ?2015-2016 eğitim öğretim yılında Özel Kültür Ortaokulunun akademik başarılarının yanında sosyal ve sportif başarılarının da öne çıkmasını sağlamaya çalıştık. Bugün de tiyatro oyunu sergiledik. Sahne dünyanın aynası diye bir sözümüz var. Bir Pazar yerinde geçen canlandırmayı öğrencilerimiz seyircilere sunuyorlar.? Dedi.

Kültür Koleji Türkçe Öğretmeni  ve Tiyatro Kulübünün uygulayıcısı Burcu İspir, öğrencilerin yıl başından bu yana çalıştıklarını söyleyerek, 2 perdelik oyun sergilediklerini belirtti ve oyun hakkında bilgi verdi.

Oyunda rol alan genç yetenekler uzun süredir çalıştıklarını söylerken,  sık sık prova yaptıkları için oyunu sergilerken çok heyecanlanmadıklarını belirttiler.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.