SPORCULAR İFTARDA BULUŞTU

SPORCULAR İFTARDA BULUŞTU

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün geleneksel iftarı dün akşam gerçekleştirildi. Tüm branşlardaki sporcular, antrenörler ve idarecilerin katıldığı iftara Düzce?ye başarılar kazandırmış sporcular ve aileleri de katıldı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü dün akşam sporcuların buluştuğu bir iftar düzenledi. 300?e yakın sporcu, idareci, il temsilcileri, antrenörler ve ailelerin katıldığı geleneksel  iftara ilgi yoğundu.

 

 

Gençlik Merkezine ve Sporculara yönelik olarak İl Müdürlüğü bünyesinde her yıl iki iftar verdiklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürlü Feyzullah Dereci, aile ortamında tüm sporcularla birlikte oruçlarını açtıklarını söyledi.

Dereci, ? bu yıl iftar yemeğimizin ikincisini organize ediyoruz. Müdürlük olarak Gençlik Merkezi ve sporculara yönelik iftar programı düzenleyeceğiz. Bu akşam sporculara yönelik olarak iftar yemeğini organize ediyoruz. Ulusal ve uluslar arası alanda derece elde etmiş sporcularını ve ailelerini davet ettik. Sporcularımız ile birlikte il temsilcilerimizi programımıza davet ettik. Bundan sonraki senelerde de iftar programını icra edeceğiz? ifadelerini kullandı.

İftar programına katılan ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık da, spor camiasını bir araya getirmesinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Dereciye teşekkür etti.

Bıyık, ? Gençlik ve spor İl Müdürlüğünün daveti ile bu akşam güzel bir iftar yaptık. Kendisine sporcuları bir araya getirerek bu güzel etkinliği organize etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İl Temsilcileri ve tüm taban birlikleri ile buradayız. İnşallah bundan sonra da bu muhteşem maneviyatta devam edecektir.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.