DESTEĞE İHTİYAÇLARI VAR

DESTEĞE İHTİYAÇLARI VAR

Konuralp Orhangazi mahallesinde yaşayan Keleş ailesi ve minik yavruları Poyraz bebeğin dramını geçtiğimiz nisan ayında ekranlara taşımıştık. Poyraz bebeğin tedavi süreci devam ederken aileye yardım elini Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği uzattı.

11 aylık bebeklerinin yaşama tutunabilmesi için varını yoğunu harcayan Keleş ailesinin , minik yavrularının tedavisinde bir gelişme olup olmadığını öğrenmek amacıyla kapılarını tekrar çaldık.

Küçücük bedeni daha doğar doğmaz ilaçlarla, oksijen tüpleri ile tanışan Poyraz bebeğin tedavi süreci devam ederken, maddi imkansızlıklarla boğuşan aileye yardım eli Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği ve hayırseverlerden uzandı.

 

Baba Fatih Keleş, Poyraz bebeğin 2 aydır yaşadığı süreci anlatırken, bundan sonra da nasıl bir tedavi görmesi gerektiğini paylaştı. Baba Keleş, ? tedavisine devam emek zorundayız? derken, 3 ayda bir kontrolleri olduğunu ve doktorların fizik tedavi önerdiğini söyledi.

Keleş ailesine yardım eli hayırseverlerin desteği ile Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği?nden uzatıldı. Dernek üyesi Dilek Şen, Poyraz bebeği ziyaret ederek ailenin yanında olduklarını söylerken, hayırseverler tarafından verilen destek ve derneğin aracılığı ile medikal ihtiyaçlarının giderilmeye çalışıldığını belirtti.

Şen, ? Elimizden geldiği kadar Poyraz bebeğin yanındayız. Medikal ve temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Poyraz bebeğin tedavi süreci devam ediyor, bu süreçte oksijen tüpü gibi ihtiyaçları oluyor.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.