YILLAR SONRA FARKLI YERDE

YILLAR SONRA FARKLI YERDE

Azmimilli mahallesinde kurulan Cumartesi pazarının yıllar sonra yeri değişti. Terminal bağlantısı üzerinde olması nedeniyle yeri değişen Pazar artık Asar deresinin kuzey tarafında hizmet vermeye devam edecek.

Düzce Belediyesi?nin en önemli projelerinden biri olan yeni terminalin bağlantı güzergahı üzerinde bulunan Cumartesi pazarı yeni yerine taşındı. Asar?ın karşı kıyısında Fevzi Çakmak mahallesi tarafına taşınan Pazar yerine geçtiğimiz günlerde asfalt dökülmüştü.

Cumartesi pazarı yeni yerinde bugün ilk kez hizmet verdi. Eski pazardan daha düzenli ve daha temiz ortam göze çarparken, hem trafik hem pazarcılar arasında yaşanan kargaşadan eser yoktu.

Esnaflar yeni pazaryerinin daha güzel olduğunu söylerken, eski pazar alanının daha bakımsız olduğu görüşünü savundular, vatandaşın da yüzde 99?unun memnun olduğunu belirttiler. ?Çamur çoraktan kurtulduk? diyen esnaflar, daha düzenli bir Pazar olduğunu ifade ettiler.

Sebzeciler Odası Başkan Yardımcısı İrfan Bektaş ise, Başkan Mehmet Keleş?e teşekkür ederek çok güzel bir pazaryeri kazandıklarını söylerken, pazara gelen araçlar için de otopark yapılacağını bildirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.