ONLARIN KARŞISINDA ENGEL YOK

ONLARIN KARŞISINDA ENGEL YOK

Hayatlarında ilk kez ata binen engelli vatandaşların heyecanları gözlerinden okundu. Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği ve Binef At Çiftliği Yönetiminin ortaklaşa organize ettiği programda keyifli anlar yaşandı.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği ve Binef At Çiftliği Yönetimi tarafından ortaklaşa organize edilen program ile engelli vatandaşlar ata binmenin tadını çıkardılar. Binef At Çiftliğinde organize edilen programa Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Binef At Çiftliği Yönetimi, engelliler ve aileler katıldı.

Engelli vatandaşlar ilk kez ata binecek olmanın heyecanını yaşadılar. Sırası ile eğitmenler eşliğinde ata binen engelli vatandaşlar, hayatta kendilerine hiç bir şeyin engel olamayacağını bir kez daha gösterdiler.

Atlara binilmesinin ardından iftar yapılması için restoran bölümüne geçildi. Akşam ezanının okunması ile birlikte oruçların açıldı.  Aile ortamında geçen iftar programında davetliler sohbet ettiler.

Bu tarz etkinliklerin sıklıkla yapılması gerektiğini söyleyen Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız, Düzcelileri fakirlerin ve ihtiyaç sahiplerinin sofralarına konuk olmaya davet etti.

Yıldız, ? Biz engel değiliz, büyük bir aileyiz. Bu tür toplantıların çok sık yapılması gerekiyor. en güzel iftar yapılması fakirlerin sofrasına konuk olmaktır. Onlar ile yakından ilgilenilmesi gerekiyor. bizler elimizden geldiğince uğraşıyoruz. Engelli vatandaşların kullanabileceği bir şey alarak engelliyi sevindirmeleri gerekiyor. Fakirlerin hakkını kimseler ellemesin? dedi.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği sayesinde hayatta ilk kez ata bindiğini söyleyen Görme Engelli Özlem İlhan, insanların kendilerinin eli, ayağı, gözü, kulağı olması gerektiğini ve kocaman gönüllerinde kendilerini sığdırmalarını istedi.

Özlem İlhan, ? Ben buraya Gölyaka İlçesinden geliyorum. Biz Büyük Bir Aileyiz Derneğini tanıdım ve gerçekten bizlere çok güzel bir ortam sunuyorlar. Bu organizasyonu yapanlardan Allah Razı olsun. Ben ilk defa ata binmeyi burada tattım. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bizlerin ellerini bırakmayın. Bizler göremiyoruz, duyamıyoruz, yürüyemiyoruz ancak sizler bizim elimiz, ayağımız, kulağımız, dilimiz olun. Bizler sizler ile hayata bağlanıyoruz. Bizi kocaman gönlünüze sığdırın ve bizler kocaman bir aile olmaya devam edelim? 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.