DÜZCE'DE 'KUTLU DOĞUM' KONFERANSI

DÜZCE'DE 'KUTLU DOĞUM' KONFERANSI

 Ensar Kongre Salonu'nda düzenlenen 'Kutlu Doğum' konulu konferansa İlahiyatçı Yazar İbrahim Kocabıyık konuşmacı olarak katıldı. Kocabıyık konferansta Hz. Muhammed'in(SAV) hayatını öğrenmenin önemine vurgu yapıldı.

Halkla buluşmanın kendine mutluluk verdiğini kaydeden İlahiyatçı Yazar İbrahim Kocabıyık, "Bizler hep birlikte yeniden bir araya gelelim ve Allah'a karşı görevlerimizi ele alalım. Peygamber Efendimizi(SAV) tüm insanlığa tanıtmak bizlerin en büyük görevidir. Hepimiz Allah'ın rahmetine muhtacız. Efendimiz, 'Sadaka üzerinizdeki belaları def eder' buyurur. Onun için bizler malımızın sadakasını verelim. Bizler kendi yaşamımızda Peygamber Efendimizin(SAV) hayatını örnek alalım. Ailemiz içerisinde eşimize ve çocuklarımıza Peygamber Efendimizin(SAV) aile hayatını ödev verelim. Çocuklarımızı ödevleri sonrası ödüllendirelim ki onlar hiçbir Kutlu Doğum Haftası'nı unutmasınlar" dedi.
İlahiyatçı Yazar İbrahim Kocabıyık, "Eğer sizler okumuş olduğunuz bir hadisten bir şeyler kapmış ve anlamışsanız iki sevap kazanırsınız. Kur'an okumasını öğrenen insan 30 kat fazla sevap kazanır. Onun için hepimiz mazeretleri bir kenara bırakalım ve Kur'an okumasını öğrenelim ve bilmeyenlere de öğretelim" diye konuştu. Program Fatih Koca'nın söylediği ilahilerle son buldu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.