KIZILAY?DAN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

KIZILAY?DAN HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir, Ramazan ayında kurumun gıda ve diğer yardımlara devam ettiğini söyledi, hayırseverlere çağrıda bulunarak çevrelerinde tespit ettikleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımların ulaştırılmasında destek olacaklarını belirtti.

Normal zamanlarda ihtiyaç sahibi ailelere başta gıda yardımı olmak üzere giyim ve ev eşyası konusunda da yardımlarda bulunan Kızılay Ramazan ayı dolayısıyla özellikle gıda yardımlarını artırdı. Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir, Ramazan ayında yaklaşık bin paket gıda yardımı yapıldığını bildirdi.

Demir, ? Ramazan ayı insanların daha duyarlı olduğu bir dönem. Ramazan paketi anlamında insanlar beklenti içinde oluyorlar. O nedenle bu Ramazanda yaptığımız faaliyetlerde kurban bağışı kampanyamıza gelen paketlerimiz vardı, onların vatandaşlarımıza ulaşmasını sağladık.Bunun haricinde bin civarında gıda paketi hazırlamıştık. Kendi tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi aileler, muhtarların kendi bölgelerinde tespit ettiği ihtiyaç sahibi aileler ve Kızılay üyelerinin önerdiği aileler oluyor.O ailelere ulaşıyoruz hem ihtiyaçlarını tespit ediyoruz hem de gıda paketlerimizi bırakıyoruz.? Dedi.

 

 

Kurumların ve hayırseverlerin de bağışta bulunduğunu söyleyen Demir, bu bağışların ailelere ulaştırıldığını kaydetti.

Demir, ? Bizim bu yardımlarımız yıl boyu devam eden yardımlar.Aynı zamanda bize kurumlardan gelen kıyafet ve eşya bağışları oluyor.Aileler bize ulaştığında o ailelere uygun olanları veriyoruz. Artı hayırseverlerin bağışları oluyor, nakdi veya ayni bağış şeklinde. Engelli sandalyesinden, kıyafete ayakkabıya, ev eşyasına kadar olabiliyor. Bu eşyaların tasnifini yapıyoruz.? Şeklinde konuştu.

Kızılay?ın en güvenilir yardım kurumu olduğunu söyleyen Demir hayırseverlere çağrıda bulundu, çevrelerinde gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyenlerin Kızılay ile iletişime geçebileceğini belirtti.

Hayırsever vatandaşların dağıtmak istedikleri gıda paketlerini Kızılay üzerinden dağıtabileceklerini söyleyen Demir, ?Parasal olarak da bağış yapabilirler.Bu gıdaları arzu etikleri kişilere dağılımını sağlayabiliriz. Gıda paketlerini sanıl dağıtacağınıza dair kaygılarınız varsa bizle görüştüğünüz takdirde taşınması ve dağılımında her türlü desteği sağlayabiliriz. Kendi bölgenizde gerçek ihtiyaç sahibi insanlar varsa Kızılay ile bağlantı kurarsanız en kısa zamanda aileye gidip, birlikte de gidebiliriz, elimizdeki imkanlar dahilinde destek veririz.Bildiğiniz gibi Kızılay Türkiye?nin en güvenilir, düzgün faaliyetler gösteren tek yardım kurumudur.Şeffaflık anlamında, yapılan yarımların takibi anlamında iddia ediyorum ki Kızılay en güvenilir kurumdur.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.