DÜZCE ALIŞKIN AMA...

DÜZCE ALIŞKIN AMA...

Tam 1 yıl önce Akçakoca caddesi üzerindeki kız meslek lisesi Şıralık?ta yapılan yeni binasına taşındı. Prefabrik okul binası tam 9 ay sonra geçtiğimiz mart ayında yıkılmaya başladı. Ancak 1 yıldır çevre kirliliği yaratan yapıların enkazı hala kaldırılamadı.

72 yıldır aynı yerde eğitim veren, 1999 depremlerinin ardından 16 yıl prefabrik binada eğitime devam eden kız meslek lisesi 1 yıl önce bugünlerde Şıralık?taki yeni binasına taşınmıştı.

 

 

O tarihten sonra alanda kalan prefabrik yapılar bir türlü yıkılmamış, madde bağımlılarının ve akşamcıların mekanı olan alan enkazların arasında otopark olarak kullanılmaya başlanmıştı.

Düzce merkez?de bulunan ve deprem enkazı gibi prefabrike yapılar geçtiğimiz mart ayında nihayet yıkılmaya başlamıştı. Ancak 9 aydır bekleyen 3 ay önce yıkılmaya başlayan  prefabrik yapılar ve enkaz 1 yıldır şehrin ortasından kaldırılamadı. 17 yıl önce yaşanan depremin kalıntılarını taşıyan Düzce?de prefabrik enkazının 1 yılda kaldırılamamış olması aslında çok da şaşırtmıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.