BAYRAM ÜSTÜ FELAKET YAŞADILAR

BAYRAM  ÜSTÜ FELAKET YAŞADILAR

Yığılca?nın Hacılar köyünde meydana gelen yangında evleri yanan 8 kişilik Göktepe ailesinin bir anda hayatları karardı. Evden hiçbir eşyalarını kurtaramayan ve sokakta kalan aile büyüklerinin yanına sığındı.

Ramazan Bayramı yaklaşırken bayramı herkes gibi yaşayamayacak olan insanlar var. Tam da bayram öncesi başlarına gelen felaketle bayrama mahzun ve evsiz girecek olan Göktepe ailesi hayırseverlerden uzanacak yardım elini bekliyor.

 

Yığılca Hacılar köyünde 2 gün önce meydana gelen yangınla evleri adeta küle dönen 8 kişilik Göktepe ailesi mutfak eşyaları dahil hiçbir şeylerini kurtaramadılar.

Yangınla beraber hayatları kararan aile anneanne ve dedenin yanına sığındılar.

Bir çocukları birkaç gün önce iş kazası geçirerek yaralanan ve yoğun bakımda yatan aile yangınla birlikte ikinci felaketi yaşarken, ne yapacaklarını bilmeden kendilerine uzanacak bir el bekliyorlar.

Aileyi ziyaret eden Kızılay görevlileri ve Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği yöneticilerinden Dilek Şen, ailenin başına gelen felaketi yerinde görürken, ihtiyaçlarının giderilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler.

Evin babası olan ve köylerde bağ bahçe işinde çalışan Ercan Göktepe, yoğun bakımda yatan çocuğunun yanından geldikten sonra yangının meydana geldiğini söylerken,  evin tamamen yandığını hiçbir eşyayı kurtaramadıklarını dile getirdi. 5 çocuğuyla her şeyini kaybederek kayınvalidesinin evine sığınan Göktepe yaşadıklarını anlatırken göz yaşlarına hakim olamadı.

Göktepe?nin kayınpederi ise yangın sırasında çocuklardan birini içeriden kendisinin kurtardığını söylerken, evin annesi Neziha Göktepe yoğun bakımda yatan çocuğunun başındayken yangın haberini aldığını dile getirdi.

Yangın anında evde olan 10 yaşındaki Emincan Göktepe yaşadıklarını anlatırken,  bir anda evlerini alevlerin sardığını söyledi. Anneannesinde kaldıklarını söyleyen Emirca?ın, ? Zor oluyor ama inşallah evimiz olur? demesi yürekleri dağladı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.