ADD?DEN DUYARLI KAMPANYA

ADD?DEN DUYARLI KAMPANYA

Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi tarafından kitap toplama kampanyası başlatıldı. Kampanyada toplanan kitaplar uygun fiyatlar ile satılacak ve elde edilen gelirler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi tarafından anlamlı bir projenin altına imza atılıyor. Başlatılan kitap kampanyası ile hem yardım yapmak isteyenlere hem ihtiyaç sahiplerine hem de kitap okumak isteyenlere ulaşılacak. Atatürkçü Düşünce Derneği Düzce Şubesi Başkanı Atay Yılmaz, hayata geçirdikleri kampanya hakkında bilgiler verdi.

 

Bir hafta önce başlanan kampanyada kısa süre içerisinde 150?nin üzeride kitap toplandı. Kampanya da toplanan kitaplardan elde edilecek gelir ihtiyaç sahipleri ve dernek giderleri için kullanılacak.

Başlatılan kampanya ile güzel bir işin altına imza attıklarını söyleyen Yılmaz, kampanyanın sadece dernek üyeleri ile sınırlı tutulmadığını belirterek tüm Düzcelileri kampanyalarına ortak olmaya davet etti.

Yılmaz, ? Başlatılan kampanya ile güzel bir işin altına imza attığımızı düşünüyoruz. Üyelerimiz ile iş birliği halinde projemizi başlattık. Üyelerimize bu fikrimizi mesaj çekerek ilettik. Kampanyanın başlayalı bir hafta oldu ve yaklaşık 150 kitap toplandı. Topluma ışık tutan kitapların toplum tarafından okunmasına katkı sağlamak için bu kampanyayı başlattık. Kampanyamız sadece dernek üyelerimiz ile sınırlı değildir. Tüm Düzcelileri kampanyamıza davet ediyoruz. bizim elimize gelen kitapları düşük fiyatlarda satacağız ve elde edilen geliri ihtiyaç sahiplerine ulaşacak. Kitap okuyanlar ile hediye edenler arasında köprü görevi görmek istiyoruz? ifadelerini kullandı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.