VATANDAŞLAR CAMİLERE AKIN ETTİ

VATANDAŞLAR CAMİLERE AKIN ETTİ

11 ayın sultanı Ramazan ayının son Cuma namazını kılmak için vatandaşlar camilere akın etti. Cuma namazından camiler dolunca birçok vatandaş dışarıda namaz kılmak zorunda kaldı.

Tüm yurtta olduğu gibi Düzce?de de 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının son Cuma namazı için camiler doldu taştı. Düzce kent merkezinde bulunan Cedidiye ve Merkez Büyük Camide Cuma Namazı kılmak için akın eden vatandaşlar camilerin iç kısmını tamamen doldururken, camilerin avlusu da tamamen doldu.

Cuma hutbesinde ise Ramazan ayının sona ermesi işlendi ve ?Kısa bir süre önce rahmet ayı Ramazana ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. ?Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan? nidalarıyla karşıladık bu kutlu ayı.  Şimdi veda vakti. Bereketi ve mağfiretiyle evlerimize ve gönüllerimize misafir olan on bir ayın sultanı, bugünlerde bize veda ediyor. Bu kutlu misafiri uğurlamaktan dolayı mahzunuz. Bir taraftan da Ramazan-ı Şerifin kalbi olan mübarek Kadir Gecesine kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kur?an-ı Kerim?de bu geceye müstakil bir sure tahsis eden Yüce Rabbimiz, gecenin değerini de en güzel şekilde bizzat kendisi tavsif etmiştir. Her sene kadrimizi yüceltmek için Rabbimizden bir bağış gibi, bir armağan gibi gelen Kadir gecesi bizlere önemli mesaj getirmiştir? denildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.