Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe ikinci hazırlık maçında 2-2 berabere kaldı

Fenerbahçe, hazırlık maçında Romanya ekibi CSMS Laşi ile 2-2 berabere kaldı. 


Yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylasında sürdüren Fenerbahçe, ikinci hazırlık maçında Romanya ekibi CSMS Laşi ile karşılaştı. Topuk Yaylası?nda yapılan mücadele 2-2 eşitlik ile sona erdi.

 

 

Karşılaşmanın 10. dakikasında rakip takım CSMS Laşi?den 13 numaralı Enescu bulduğu şansı değerlendirerek fileleri havalandıran ilk isim oldu. İlk yarının 2?inci golü de CSMS Laşi?den geldi. 30 numaralı Tigenaşu 27. dakikada bulduğu golle ilk yarının 2-0 lehlerine sonuçlanmasını sağladı. Karşılaşmanın 2?inci yarısında Fenerbahçeli futbolcu Ramazan Çivelek 55. ve 84. dakikalarda bulduğu gollerle sar-lacivertli ekip durumu eşitledi. Mücadele 2-2 eşitlik ile son buldu.



Taraftarlar takımı yalnız bırakmadı


Sarı-lacivertli ekibin CSMS Laşi ile yaptığı mücadeleyi izlemeye gelen taraftarlar takılarına destek oldu.

 

 

Sarı-lacivertli takımın milli futbolcuları da takıma dahil oldu. Mehmet Topal, Ozan Tufan, Şener Özbayraklı ve ülkesinin milli takımında bulunan Kjaer sarı-lacivertli ekibe dahil oldu. Bu sabah sağlık kontrolünden geçirilen ve sonrasında imza attırılan Neustadter de sarı-lacivertli ekibe dahil oldu. Neustadter, Romanya ekibi CSMS Laşi ile oynanan mücadeleyi kenardan izledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.