TSO MECLİSİNDEN BİLDİRİ

TSO MECLİSİNDEN BİLDİRİ

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisinin bugünkü toplantısından önce darbe girişimi ile ilgili bir bildiri okundu. Bildiride darbe girişimin ilk gecesinden itibaren kararlı bir duruş sergileyen idareciler ve güvenlik birimleriyle halka teşekkür edildi.

Ticaret Odası meclisi olağan toplantısını bu akşam yaptı. Toplantının öncelikli gündem maddesi 15 Temmuz gecesi yapılan darbe girişimiydi.

Meclis adına bir kınama bildirisi okuyan Başkan Ertan Taşlı, ?15 Temmuz akşamı Peygamber ocağımız Türk Silahlı Kuvvetlerimize hile ve başka maksatlarla girmiş ve amaçları devleti ve milletimizi ele geçirmek üzere plan yapan bir grup FETÖ Terör Örgütü mensubu tarafından başlatılan darbe kalkışması, iş dünyamızı ve Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimizi derinden üzmüştür.? Dedi.

CANİ TERÖR ÖRGÜTÜ

Taşlı,  ? Bu hain ve sütü bozuk kişiler tarafından başlatılan, hatta kendi halkına, emniyet binalarımıza, Cumhurbaşkanlığı Sarayı? na, Türkiye Büyük Millet Meclisi? ne ağır silahlar ve helikopterlerle ateş açan; aynı zamanda çok sayıda polisimiz ve vatandaşımızı, gözünü kırpmadan öldüren cani terör örgütü mensuplarını ve yapmaya çalıştıkları kalkışmayı şiddetle, nefretle kınıyoruz.? İfadelerini kullandığı bildiride, vatana ihanet eden hainlerin hak ettiği en ağır cezayı almalarını talep ettiklerini belirtti.

Bu kalkışma sonrası gözünü kırpmadan canı pahasına bu darbeci zihniyete karşı duran, başta yüce milletimiz olmak üzere, liderlere, Türk güvenlik kuvvetlerine teşekkür eden Taşlı, meclis olarak tüm vatandaşlarımızın yanında olduklarını vurguladı.

PROVOKASYONA GELMEYEN VATANDAŞLARIMIZA..

Taşlı, ? güvenlik güçlerimize, olayın başladığı andan itibaren kendi güvenliğinin olmadığı halde halkının yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan? a, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımıza, Başbakanımıza, Milletvekillerimize, Türk Siyasi hayatının içinde bulunan iktidar ve muhalefet partilerinin tüm liderleri ve üyelerine, vatanını seven Türk askerine, günlerdir demokrasimize ve Cumhuriyetimize sahip çıkmak üzere sokaklarda bulunan, hiçbir taşkınlık ve provokasyona gelmeyen vatandaşlarımıza sonsuz şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz. İçinde vatan sevgisi ve güçlü imanı olan tüm vatandaşlarımızın Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi olarak her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz.? Dedi.

VALİ VE KURUM AMİRLERİNE

Tüm meclis üyelerinin imzası olan bildiride Taşlı şu ifadeleri okudu:

Düzce genelinde olayın başladığı andan itibaren tavrını ve tepkisini koyan Başta Vali Ali Fidan ve olayın içinde ?Vatanıma ihanet etmem? diyerek kendine gelen emirleri tanımadığını ifade edip, Devletimizin, Valimizin ve Halkımızın yanında yer alan Garnizon komutanımız Sn. Albay Bilal GÜVENİR ve Personeline; yine Düzce?nin güvenliği ve vatandaşımızın güvenliği için operasyonlarına hemen başlayan İl Emniyet Müdürümüz Sn. İsmail Hakkı AKYÜZ ve personeline; yine olayların başladığı günden bugüne kadar Düzce? deki terör örgütü üyeleri ve paralel yapıyla mücadelede kararlı duruş sergileyen Düzce Cumhuriyet Başsavcımız, Başsavcı Vekilimiz, Adalet komisyonu Başkanı ve vatanını seven tüm savcı ve hakimlere; iş dünyamız ve esnafımız adına şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Bundan sonraki süreçte Demokrasi nöbeti tutan halkımızla beraber vatanımız ve milletimiz için hiçbir provoke olay içinde olmadan Odamız Meclis Üyelerimizle Demokrasi nöbetleri içinde yer almaya devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyor, bu olaylar sırasında şehit olan tüm vatandaşlarımıza Allah? tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.