DUYARLILIĞA DAVET!

DUYARLILIĞA DAVET!

Dün akşam polis ekipleri çoban dalçık üzerinde bir kadın aradı. Nedeni ise, bir kadının intihar edeceğini düşünen vatandaşın ihbarıydı. Ancak dakikalarca çevreyi araştıran polisler kadını bulamadıkları gibi bir de boşu boşuna zaman harcadı.

15 Temmuz akşamı Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ teröristleri tarafından yapılan darbe girişimi sonrası bütün Türkiye?de Olağan Üstü Hal İlan edildi. Güvenlik güçlerinin teröristlerle mücadelesi ise çok daha etkin olarak başladı. Bu mücadele kapsamında iş yükü artan polisler, zaman zaman dinlenmeye fırsat bulamadan terör örgütü üyeleri ile kapsamlı mücadele etmeye ve operasyonlar yapmaya çalışıyor. Ancak gelen asılsız ihbarlar da polisin artan iş yükünü daha da artırıyor.

Böyle bir asılsız ihbar da dün gece Çoban kavşağından yapıldı.

155 Polis ihbar hattını arayan bir vatandaş, bir bayanın Çoban kavşağında köprü üstünde beklediğini ve aşağıya atlayacak gibi ir intiba bıraktığını söyledi.

İhbar üzerine, Çoban köprülü kavşağa resmi ve sivil polis ekipleri sevk edildi. Köprü ve kavşak çevresini  didik didik arayan ekipler, ihbar edilen kadını bulamadılar. İhbarın asılsız olduğunu anlayan ekipler olay yerinden ayrıldı.

Şu günlerde iş yükü artan, zaman zaman dinlenmeye ve uyumaya bile fırsat bulamadan çalışan polislerin, bir de asılsız ihbarlara vakit harcamaması için vatandaşların daha duyarlı olması istendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.