DEMOKRASİ NÖBETİNDE 11.GÜN

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 11.GÜN

Demokrasi nöbetinin 11. gününde dün akşam Anıtpark meydanı yine tıklım tıklım doluydu. İl Müftüsü Selami Emen?in duaları ve amin seslerinin  yankılandığı meydanda, kimi çiğ köfte yaptı, kimi kurabiye ikram etti. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ise vatandaşa sıcak çorba dağıttı.

Düzce dün akşamda demokrasi nöbeti dolayısıyla sokaklardaydı. Anıtpark?ta toplanan yüzlerce vatandaş birlik beraberlik içinde çalınan türkülere marşlara, okunan dualara eşlik etti.

 

İl Müftüsü Selami Emen eşliğinde toplu halde yapılan dualar şehitlerimizin ruhuna gönderildi.

11 gündür Anıtpark?ta toplanan ve neredeyse sabah saatlerine kadar demokrasi nöbetinde olan halka bazı kurum ve kuruluşlar yemek dağıtırken, dün akşam da, Gençlik Spor İl Müdürlüğü çorba ikram etti. Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, vatandaşa sıcak çorba ve ekmek dağıttı.

Emir pastanesi de meydanı dolduran vatandaşlara kendi mamullerinden oluşan ikramlarda bulunurken, acıkan vatandaşlar bu duyarlı davranışlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Dün akşamki demokrasi nöbetinin ilginç anlarından biri de çiğ köfte organizasyonuydu. Yer sofrasında çiğ köfteler yapıldı ve halka dağıtıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.