ARTIK ONLAR SORUMLU

ARTIK ONLAR SORUMLU

2 Vali yardımcısının tutuklanmasının ardından Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer ve Gölyaka Kaymakamı Murat Şener Vali Yardımcısı Vekilliğine getirildiler.

15 Temmuz?daki darbe girişiminin ardından 'Fethullahçı Terör Örgütü' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Vali Yardımcıları Kazım Karabulut ve Muhammed İmamoğlu tutuklanmıştı.. Bu tutuklamayla 7 olan Düzce Vali yardımcısı sayısı 5?e düşmüştü. Ancak yeni yapılan görevlendirme ile Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer ve Gölyaka Kaymakamı Murat Şener Vali Yardımcısı Vekilliğine getirildiler.

Her iki Kaymakam?a da vali yardımcılarının yürüttüğü görevler devredilirken, Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer,  İl Özel İdaresi, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, İl Sağlık ve Halk sağlığı Müdürlükleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, PTT Başmüdürlüğü, Karayolları 4l. Şube Şefliği ile ilgili işleri yürütecek.

Gölyaka Kaymakamı Murat Şener ise,  İl Afet  ve Acil Durum Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü ile ilgili çalışmalardan sorumlu olacak.

 

Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer 2015, Gölyaka Kaymakamı Murat Şener ise 2014 yılından bu yana Kaymakamlık görevinde bulunuyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.