ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde baraj inşaatının güvenliğini sağlayan askerlere terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen roketatarlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Metin Uysal'ın ailesini ziyaret etti.Bakan Özlü, eski ve ahşap olan şehit ailesinin evini onarma sözü verdi.

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Yığılca Kaymakamı Muhammed Furkan Sancaktutar, Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Düzce AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyetle Uysal'ın ilçeye bağlı Doğanlı köyünde yaşayan babası İslam Uysal'a taziyede bulundu.

Bir süre şehidin annesi Ayşegül ve babası İslam Uysal ile konuşan Özlü, cenaze törenine gelmek istediğini fakat Çanakkale'de önceden planlanmış olan programı için katılamadığını söyledi. Bakan Özlü, şehit ailesinin evinin onarılması sözünü verdi.

Şehit için okutulan mevlidi dinleyen Özlü, daha sonra şehidin mezarı başına giderek dua okudu. Özlü, mezarlık ziyaretinin ardından Düzce?den ayrıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.