DEMOKRASİ NÖBETİNDE 13.GÜN

DEMOKRASİ NÖBETİNDE 13.GÜN

Düzceliler 13. günde de Anıtpark?ta demokrasi nöbetinde. 13 gündür siyasilerin, STK temsilcilerinin halka seslenmesini, her akşam yaptığı konuşmaları gündeme getirdik. Bu kez ise demokrasi nöbetinin kahramanları vatandaşlara mikrofon uzattık.

15 temmuz darbe girişiminin ardından tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Düzce?de de halk demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkmaya devam ediyor. 13 akşamdır Anıtpark?ta toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk Bayrakları ile, siyasileri, idarecileri ya da STK tmsilcilerini dinleyerek, okunan marşlar yapılan dualara eşlik ediyor.

13 gecedir bıkmadan yorulmadan meydanı doldurarak demokrasiye sahip çıkan Düzcelilere dün akşam mikrofon uzattık. Beklentileri, sıkıntıları ya da memnuniyetleri nedir diye sorduk.

Gündüz işine gücüne akşam ise nöbete gelen vatandaşlar tek ses olarak ? vatanı bekliyoruz? derken, vatan nöbetinin zorluğunun olmadığını söylediler, gıda ihtiyaçlarını kendi imkanları ile ya da meydanda dağıtılan yiyeceklerle, tuvalet ihtiyaçlarını ise camilerde giderdiklerini söylediler.

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar ilginç ve keyifli görüntüler ortaya çıkartırken, çayların demlendiği, sohbetlerin yapıldığı nöbete, ilk günkü aşkla hiç fire vermeden katıldıklarını söylediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.