3 GÜN ONLAR DA MEYDANDA

3 GÜN ONLAR DA MEYDANDA

Düzce Kızılay Kan Merkezi de, Anıtpark?ta yapılan demokrasi nöbetinde yer alıyor..Meydanda kurulan çadırda  3 gün boyunca, kan bağışı toplanacak.

Acil durumlarda hayat kurtaran kan bağışı için Kızılay meydanlara çıktı.Halkın meydanlarda olduğu bu günlerde bir başka vatandaşlık görevi olan kan bağışı için vatandaşlardan destek bekleniyor. Bu anlamda,  Düzce Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi tarafından Anıtpark?ta kan bağış çadırı kuruldu. Anıtpark?ta  demokrasi nöbetine katılan vatandaşların ilgi gösterdiği kan bağış kampanyası ile ilgili bilgi veren Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr.Hakan Ergen, hem Düzce ve ilçelerinde hem de bölgenin kapsamı alanında bulunan illerde meydanlarda her akşam gezici araçların kampanya düzenlediğini belirtti.

 

 

Ergen, ? 3 gün de Anıtpark meydanında çadır ekibimiz olacak. Bolu?da da otobüs ve çadır ekiplerimiz devam ediyor. Halkımızın ilgisi de çok iyi. Ramazan ayından çıkmamızdan dolayı stoklarımızda düşüş olmuştu. Malum, ihtiyaç aynı şekilde devam etmesine rağmen ramazan ayında bağış yarı yarıya düşüyor. Son bir hafta on gündür stoklarımız bayağı toparlandı.? Dedi.

?Kan acil değil sürekli ihtiyaçtır? diyen Ergen, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Anıtpark'taki demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar kan bağışına duyarsız kalmadı. Meydanda kurulan çadırda vatandaşlar kan vererek kampanyaya katkıda bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.