BIYIK ÇAĞRIDA BULUNDU

BIYIK ÇAĞRIDA BULUNDU

15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrasında tüm yurtta olduğu gibi Düzce de ay yıldızlı Türk Bayrağı ile donandı. Vatandaşlar evlerine, esnaflar dükkanlarına astı. Gaziantep Caddesi esnaflarından ASKF Başkanı  Erdoğan Bıyık?ın caddenin girişine astığı dev Türk Bayrağı milli duyguları bir kat daha kabarttı.

Düzce?nin her noktası 15 Temmuz sonrasında Türk Bayrağı ile süslendi. Hem işyerleri ve evlere asılınca, hem de her akşam demokrasi nöbetine katılan vatandaşlar meydanı kırmızı beyaz bayrağımızla doldurunca talebin çoğalması ile satış yerlerinde bayraklar tükendi. ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık da Gaziantep caddesinin girişine astığı dev Türk Bayrağı ile bugünlerde doruk noktasına ulaşan milli duygulara tercüman oldu.

 

 

Bıyık, Düzceli esnaflara sokakları Türk Bayrağı ile süslemeleri konusunda öneride bulunurken, Düzceli idarecilere de teşekkür etti.

Bıyık, ? Son dönemlerde olan olaylardan dolayı biz esnaflar olarak sokağımıza dev bir Türk Bayrağı astık. Ayrıca tüm esnafımız iş yerlerine de bayrak astılar. Darbe teşebbüsünden sonraki süreçte Türk milleti çok güzel bir cevap vererek vatanına sahip çıktılar. Her kesimden insanın kenetlenmesini gördük. Ben sizler aracılığıyla Düzceli esnaflara bir öneride bulunmak istiyorum. Zaten iş yerleri Türk Bayrakları ile süslendi ancak sokakların da bayraklar ile donatılması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bayrakla her yeri donatırsak vatanımıza nasıl sahip çıktığımızı herkese göstermiş oluruz. Bizler yapılan bu darbe olayının kabul edilemez olduğunu ve devletimizin bu güne kadar başına gelen en kötü olay olarak görüyoruz. Devletimiz bu durumun için gereğini yapacaktır. Allah devletimize güç kuvvet versin. Düzce?de darbe olayına karşı çaba sarf edenlere teşekkür ediyorum. Bilindiği üzere Düzce?de hiçbir olay olmadı ve bunun nedeni olarak da Valisi ile, Cumhuriyet Başsavcısı ile, alay komutanı, emniyet müdürü ile halka sahip çıkmalarıdır. Kendilerine hiçbir kaos ortamına müsaade etmediklerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.