ESKİ VALİ TUTUKLANDI

ESKİ VALİ TUTUKLANDI

FETÖ'nün emniyet imamı olduğu deşifre olduktan sonra yurt dışına kaçan "Kozanlı Ömer"lakaplı Osman Hilmi Özdil'in eniştesi Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen, İmir ve Düzce KOM ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Özçimen bugün Düzce?de adliyeye çıkartıldı.Vali Özçimen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

FETÖ/PDY?ye karşı gerçekleştirilen operasyonlarda Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen de göz altına alındı. Bolu eski Valisi İbrahim Özçimen İzmir ve Düzce KOM ekiplerinin düzenlediği operasyonla Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde gözaltına alındı. Özçimen'in emniyet imamı 'Kozanlı Ömer' kod adlı Osman Hilmi Özdil'in kayınbiraderi olduğu öğrenildi.

 

Bolu Valiliği görevinden sonra merkeze alınan Özçimen, darbe girişimi sonrasında FETÖ/PDY'ye karşı başlatılan operasyonlar kapsamında açığa alınmıştı. Emniyet imamı "Kozanlı Ömer" kod adlı Osman Hilmi Özdil'in kayınbiraderi Özçimen'in açığa alındıktan sonra yurt dışına kaçmak için hazırlık içinde olduğu iddia edildi. Özçimen'in işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün Düzce?ye getirildi ve adliyeye çıkartıldı.Vali Özçimen çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.