ÖZLÜ DE EŞLİK ETTİ

ÖZLÜ DE EŞLİK ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminde uçaklar tarafından bombalanan ve 50 polisin şehit düştüğü Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti. Ziyaret Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı Faruk Özlü de eşlik etti.

15 Temmuz darbe girişimi sırasında darbecilerin havadan bombalı saldırı düzenlediği Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezinde şehit olan 50 polisten biri, Düzceli 4. sınıf emniyet müdürü Ufuk Baysan?dı.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Düzce?ye de şehit acısı yaşatan o saldırının yapıldığı  Gölbaşı'ndaki Polis Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti.

Erdoğan'a, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile YAŞ üyeleri de eşlik etti.

Ziyareti sırasında bir konuşma da yapan Erdoğan,  "Silahlı kuvvetlerimizin en üst kademedeki sorumlusu olan kardeşlerim, emniyet teşkilatımızın en üst kademesindeki sorumlu kardeşlerim, birlik beraberlik içerisinde bu anlamlı bir araya gelişte sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Öncelikle şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, gazilerimize rabbimden şifalar diliyorum. Sizlerin 15 Temmuz'daki duruşunuz sizlerin milletimle beraber müşterek duruşu bir hain grubun özellikle saldırılarını püskürtmüştür.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.